Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Jól haladnak a munkálatok Vásárosnaményban

A 2015 nyár végén, az Interspan Kft. telephelyén megkezdett építkezés a végéhez közeledik. Az alapozással szinte egyidejűleg került sor a szárítódob összeszerelésére. A kedvező késő őszi időjárás erősen támogatta munkánkat. November végére komplexebb kép fogadta a területen dolgozókat, hiszen több munkafolyamat is párhuzamosan zajlott. A téli hónapokban egyre előrehaladottabbá vált a munka, az építmény már részleteiben is kirajzolódott a szemünk előtt. Az acélszerkezetek tömege, megjelenése és magassága nemcsak szembetűnő, hanem figyelemre méltó is egyben. A hatalmas építkezésen töretlen a munkakedv, mindenki azon dolgozik, hogy az új gyártósor időben tudja megkezdeni működését. Képeink kiválóan szemléltetik a nagyszabású kivitelezést.