Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Derczó Istvánt tiszteletbeli öregdiáknak választotta a Sárospataki Református Kollégium Gimnáziuma

Derczó István kiemelten támogatta a Sárospataki Református Kollégium Gimnáziumának felújítását, mely a Weinberg és a Fémalk együttműködésével valósult meg.
A felújítás során renoválták az épület teljes második emeletét, valamint lépcsőházát. Kialakítottak két új biológia, fizika és nyelvi labort, továbbá egy tanári szobát, tárgyalót és pihenőt is. Az eseményen beszédet mondott Nagy-Baló Csaba igazgató és megjelent Csomós József, a Tiszáninneni Református Egyházkerület püspöke is. Dr. Sándor József, a Fémalk Zrt. tulajdonosának tiszteletére emléktáblát avattak a felújított emeleten.