Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Vállalatunk a megyei TOP 100 között

Idén is megjelent a megye 100 legjelentősebb vállalkozását összefoglaló TOP 100 kiadvány, melyben cégünk a 88. helyet foglalja el.
A tradíció 16 évre nyúlik vissza, amikor az Észak-Magyarország című napilap megjelentette a megye TOP 100-as vállalkozóinak listáját. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott tíz éve a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-magyarországi Regionális Főigazgatósága. 2009-ben megalapították a Gazdasági Díjat, amit évente ítélnek oda annak a vállalkozónak/vállalkozásnak, amely példamutató munkát végez és a régió foglalkoztatási jelzőszámaira is meghatározó hatást gyakorol.
2015-ben a díjazott Kovács F. László, az Ongropack Kft. többségi tulajdonosa. Az elismerést Bihall Tamástól, a BOKIK elnökétől, Kiss László főszerkesztőtől és Dr. Olasz Andrástól, a NAV Megyei Főigazgatóságának vezetőjétől vehette át. A lillafüredi Hunguest Hotel Palotában megszervezett rendezvényen beszédet mondott többek között Pelczné Dr. Gáll Ildikó, az Európai Parlament alelnöke.
A hagyománynak megfelelően itt adták át a TOP 100 kiadványt azoknak a cégeknek, akik a megye legsikeresebbjei közé tartoznak.
Nagy örömünkre szolgál, hogy eredményeink alapján felkerültünk a listára és ezúton gratulálunk a többi vállalkozásnak is.