Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Kivitelezési munkák Vásárosnaményban

Nagyon szoros határidővel indult a Weinberg földmunka, monolit alapozási és speciális mélyépítési munkája Vásárosnaményban. A munkálatokra mindösszesen hat és négy hét áll rendelkezésre. A kivitelezés érdekessége a Jet grouting alapozási mód, amiről egy külön összefoglaló cikket is közlünk oldalunkon.
A svájci Krono csoporthoz tartozó Interspan Faipari Kft. meghatározó faforgácslap és laminált bútorlap gyártó Magyarországon és a Közép-Európában egyaránt. A kiemelt állami támogatással több mint 30 milliárd forintból épülő új beruházás célja, egy modern OSB lap gyártó üzem létesítése, mely 26 hektáros területen helyezkedik el Vásárosnaményban. A várható éves termelési mennyiség 280 000 m3 lesz és a településen 100 új munkahely létesül.
A projekt generálkivitelező munkáin a Weinberg a Swietelskyvel osztozik. A feladatot nehezíti a szűkös határidőn kívül az, hogy a kivitelezés folyamatos tervezés alatt áll.  A földmunka és az alapozási munkák mellett pályázunk az acélszerkezetek gyártására is, mely több, mint 2000 tonnát jelentene.  A teljes kivitelezés várhatóan 2016 áprilisában fejeződik be.