Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Sportcsarnok épül Balatonbogláron

Új, nemzetközi mérkőzések lebonyolítására is alkalmas sportcsarnok épül Balatonbogláron. A csarnokban három, a nemzetközi szabványnak megfelelő kézilabdapálya áll majd rendelkezésre, amelyeket edzések idején függönnyel választanak el. A pályák sportpadló borításúak, de nemzetközi mérkőzések idejére speciális padlót telepítenek a játéktérre. A bajnoki mérkőzésekre érkező nézők a számukra kialakított 200 fő befogadóképességű lelátón foglalhatnak helyet, míg nemzetközi mérkőzés esetén az ülőhelyek száma, a rendezvény idejére felállított mobil lelátóknak köszönhetően 1500 férőhelyre egészül ki. Az épületben helyet kap egy, az egészségi és fizikai állapotot ellenőrző orvosi szoba és egy teljesítménydiagnosztikai labor, nyolc 25 fős öltöző, továbbá két edzői és két játékvezetői öltöző.
A balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémia fedett kézilabda csarnokának 45 méter a fesztávolsága, 76 méter a hosszúsága és 9 méter a belmagassága. A mi vállalásunk az acél rácsos tartó gyártása és helyszíni szerelése volt. Ez 18 darab, egyenként 45 méteres rácsos tartót jelent. A 215 tonnás acélszerkezet gyártása másfél hónapig, a szerelése pedig 3 hétig tartott.