Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Gyártóüzemet építettünk Nagytarcsán

2015 júniusában sikeresen átadtuk a Heves Ponyva Kft. nagytarcsai, 1460 m2 területű gyártócsarnokát, valamint az ebben helyet kapó kiszolgáló és szociális célú helyiségeket .

A Heves Ponyva Kft. az ország egyik meghatározó kishaszon és tehergépjármű felépítmény gyártója. Tevékenységének bővítésére az M0 autópálya agglomerációjában, Nagytarcsán alakította ki segítségünkkel új gyártó üzemét, ahol elsősorban tehergépjárművek, pótkocsik felépítményét, rakodó és ponyvaszerkezetet fognak gyártani. A 2014 szeptemberében indult zöldmezős beruházáshoz kapcsolódóan a gyártáshoz szükséges darupályák, pneumatikus sűrített levegő ellátó rendszer, fémmegmunkáló- és lemezhajlító berendezés, illetve felületkezelő- és festőkabin rendszer telepítése is megtörtént.
Kívülről Belülről